Založ si blog

Mr. Fico a ostatní „ministri“

Akosi sa nám znova oživuje naša politická zberba vo forme urážok a očierňovania.

Samozrejme my obyčajní ľudia sme si už dávno zvykli. Prečo by aj nie. Tieto hry pred kamerami sú zaujímavé pre obyčajného diváka. Pre mňa už nie. Napoleon z SDK je vodca modrých. Im by modré väzenské mundúri sekli celkom dobre. Nezabudnime ani na ex prime ministra. Ten odvážne pred voľbami odstavil na oko ďalšieho ex premiéra. Doteraz sa s tým nič nerobí aj keď ide o ťažké obvinenie. Potom odrazu prišiel Daniel L. Financovanie Smeru. . . A zasa nič. Len mlčanie. Tyran nielen zákonov, ktorého ,,srdcovkou,, je Mikuláš Č. tiež mlčí ako blúdna ovca. . .

Dozvieme sa niekedy pravdu? Napr. v Británii súd za klamstvo zbavil mandátu poslanca

http://zpravy.idnes.cz/soud-zbavil-britskeho-poslance-kresla-protoze-v-kampani-lhal-o-souperi-13m-/zahranicni.asp?c=A101105_183357_zahranicni_stf

Čo sa u nás stať nemôže… Zbabelosť našich politikov nemá hraníc. Ja mať ich možnosti už dávno vďaka imunite dám pozatvárať to čo hnije a zavádza.

Len ja OBYČAJNÝ OBČAN bez cudzích zdrojov takéto možnosti nemám… S čím nás prekvapia naši generáli v politike? Žeby s plantážami na Kube? Alebo nejakou baňou ako riadnou dierou na nás občanov?
Hm. Nechajme sa prekvapiť.

Tieto slová sú slobodným názorom slobodného občana. Nemusíte súhlasiť. Sloboda prejavu je ale na mojej strane takže ďakujem za Vaše slobodné komentáre.

čo je to vlastne extrémizmus ?

04.08.2011

Žurnalistický pojem sa rovná extrémizmus Definovanie a charakteristika pojmu extrémizmus a s ním súvisiacich pojmov Na definíciu vymedzenie extrémizmu existujú v odbornej verejnosti značne protichodné názory a to najmä z dôvodu nejednoznačnosti jeho významu. Na Slovensku zatiaľ neexistuje verejne dostupná pôvodná odborná práca, ktorá by sa snažila pojem extrémizmus [...]

O co ide vedeniu Policajneho Zboru

03.08.2011

Zlikvidovať výkonné profesionálne policajné zložky a nahradiť ich z časti skorumpovanými ľuďmi, u ktorých sa dá kúpiť takmer čokoľvek, vrátane slobody. Dopravnú políciu zdegradovať na výbercov pokút, poriadkovú políciu ako asistentov pri bitkách cigánov a futbalových fanúšikov. Dosiahnuť situáciu kde slušní ľudia bývajú za zamrežovanými oknami, [...]

Du You speak english?

18.01.2011

Počas maďarizácie sa naši predkovia museli učiť maďarčinu a po ,,oslobodení“ to bolo rovnaké s ruštinou. A teraz majú naši potomkovia povinný predmet angličtinu… Na tom nesú zásluhu ..zahraničné“ vplyvy, ktoré nám prikazujú, ale ktoré by sa len ťažko naučili našu rodnú reč. Kto sa začne učiť hovoriť a písať anglicky , nevyhnutne zistí, že [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

lukasgemza

Sedliacky, krátko, vystižne a s chybami písať čo naozaj ľudí trápi. Nemam rad anonymitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 65567x
Priemerná čítanosť článkov: 3857x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy