Založ si blog

Streľba v Devínskej a Limbachu verzus neriešenie problémov

Prípad č. 1 – Devínska N. V. Ľubomir urobil velku chybu. Celý život maká. Odvádza dane. Príde o prácu a štát sa nevie o neho postarať. Miesto toho sa stará o problémovú rodinu o ktorej sú zverejnené dokonca reportáže ako si s nimi susedia nevedia poradiť.  Nechcem obhajovať viac násobného vraha ale musím sa  ale štát nechal problém vyvrieť.

Prípad č. 2 – Limbach

Celé Slovensko obletela správa vraždy vplyvného advokáta. Z vlastných skúseností poznám praktiky nebohého ale tie rozoberať nebudem… ( Pre iStotu )
Advokát obhajoval politikov, pracoval na závažných témach a v minulosti tvoril naše zákony. Ktovie čo ešte všetko.

Čo majú tieto prípady spoločné? To, že Justícia a úrady neriešia prípady, ktoré doslovia horia! Miesto toho riešia kto si čo má obliekať a kto kde držať hubu… Proste až problém vyvrie až vtedy sa rieši. Ľubomír H. to poriešil po svojom. Pána V. zavraždil kto vie kto a čo je v pozadí?

Ľudia, ktorí robia zákony a vyhlášky by sa mali prebrať lebo inak sa zo Slovenska stane Sera leone. Baňu už máme takže od toho ďaleko niesme. Smutné na tom je, že človek nemá ani právo hájiť vlastné záujmy… Štát všetko chráni ,,pod pokličkou,, a na skutočné problémy s***e. Policajti by aj veci riešili ale majú zviazané ruky.
Prečo si to myslím? Jednoducho viem. Po skúsenostiach v súdnom spore s politikom mám trpkú skúsenosť. Polícia urobila maximum ale Justícia zlyhala totálne. Ale to by bolo na dlho a kto nezažije neuverí…

Smutné je aj to, že po uliciach behajú doslova nestíhateľní a nik na to ani nepozrie. Hlavne, že sme v NATO.

Záver – V žiadnom prípade sa nepatrí nikomu brať život. Minister vnútra a spravodlivosti by mali riadne vyčistiť všetko zhnité ale pochybujem, že na To majú guráž… Uvidíme čo bude ďalej lebo podobné problémy budú len narastať.

PS 1 – Čestní policajti nedajte sa! Viem, že to nemáte ľahké!
PS 2 – Pán minister ak to čítate sorry ak som Vás urazil. Vášmu hovorcovi som odovzdal dva listy. Dúfam, že ste ich dostal a vec začnete riešiť. Viete o čo ide tak ako kresťan nezlyhajte.

PS 3 – Úprimnú sústrasť pozostalým.

Čitatelia nebojte sa po prečítaní týchto riadkov ničoho len horšieho.

lg

čo je to vlastne extrémizmus ?

04.08.2011

Žurnalistický pojem sa rovná extrémizmus Definovanie a charakteristika pojmu extrémizmus a s ním súvisiacich pojmov Na definíciu vymedzenie extrémizmu existujú v odbornej verejnosti značne protichodné názory a to najmä z dôvodu nejednoznačnosti jeho významu. Na Slovensku zatiaľ neexistuje verejne dostupná pôvodná odborná práca, ktorá by sa snažila pojem extrémizmus [...]

O co ide vedeniu Policajneho Zboru

03.08.2011

Zlikvidovať výkonné profesionálne policajné zložky a nahradiť ich z časti skorumpovanými ľuďmi, u ktorých sa dá kúpiť takmer čokoľvek, vrátane slobody. Dopravnú políciu zdegradovať na výbercov pokút, poriadkovú políciu ako asistentov pri bitkách cigánov a futbalových fanúšikov. Dosiahnuť situáciu kde slušní ľudia bývajú za zamrežovanými oknami, [...]

Du You speak english?

18.01.2011

Počas maďarizácie sa naši predkovia museli učiť maďarčinu a po ,,oslobodení“ to bolo rovnaké s ruštinou. A teraz majú naši potomkovia povinný predmet angličtinu… Na tom nesú zásluhu ..zahraničné“ vplyvy, ktoré nám prikazujú, ale ktoré by sa len ťažko naučili našu rodnú reč. Kto sa začne učiť hovoriť a písať anglicky , nevyhnutne zistí, že [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

lukasgemza

Sedliacky, krátko, vystižne a s chybami písať čo naozaj ľudí trápi. Nemam rad anonymitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 65599x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy