Založ si blog

Ako sa máme spoľahnúť na orgány činné v trestnom konaní a politikov keď nám dodnes vládnu komunisti?

Po vlastných skúsenostiach s politikmi a našou slávnou tajnou službou som sa zamyslel a rozhodol sa napísať tento článok. Nič sa síce nezmení, ale aspoň ľudia ktorých sa to týka sa budú musieť zahanbiť.

Momentálna fraška ohľadne voľby Generálneho Prokurátora je len akousi taktikou, ktorá je známa hlavne našim starším členom. Výroky typu – je to ako za totality, alebo červená je fajn ale nie v politike, mi prídu absolútnou silou hnusu ak prídu z úst týchto ľudí –

 „Ponovembroví  politici, zodpovední za kontinuitu komunistického právneho systému, infiltráciu prisluhovačov komunistickej strany a ŠtB do všetkých politických strán a za okrádanie občanov vlastného štátu, nemajú preto morálne právo odsudzovať zločiny komunizmu. Jedine čo tento štát skutočne potrebuje sú jednotlivci nezávislí na peniazoch a priazni médií.“

  • Iveta Radičová (rod. Karafiátová) sa narodila 7. 12. 1956 v Bratislave a je na zozname členov KSČ.
  • Mikuláš Dzurinda dvakrát žiadal o členstvo v KSČ a takto každoročne oslavuje Víťazný február.
  • Ivan Mikloš pochádza z komunistickej rodiny. Na ekonomickej univerzite v Bratislave bol predsedom Fakultného výboru Socialistického zväzu mládeže.
  • Ján Figeľ svojho času predseda Fakultného výboru Socialistického zväzu mládeže na EF VŠT (Technická univerzita v Košiciach) a predtým podpredseda pre ideologickú činnosť. Fakt, že KDH je prešpikované ŠtBákmi potvrdzuje blog denníka Pravda.
  • Béla Bugár ešte stihol byť pred „pádom“ opony kandidátom KSS.

 

Je to do slova a do písmena úplný výsmech tzv. demokracie… Prechádzal som si zväzky ŠtB a poviem Vám úprimne – Zaujímavé veci sa človek dozvie keď lustruje zväzky ŠtB a porovnáva ich so súčasnými menami v politike, policajnom zbore a tajnej službe….
Komunisti nám naďalej určujú pravidlá…. Hanba tejto akože demokracii…

 

To čo zažívali starší členovia SZCPV, zažívame aj my mladí dnes i keď nie tak tvrdo ako oni. Našej moci veľmi vadí, že nás nemôžu mučiť alebo vešať tak ako to robili bežne za čias tvrdého totáča…

Demokracia znamená, že ľud (demos) si vládne sám, čím je tak zaslepený, že nevidí ako je ovládaný zo zákulisia“ vyvoleným národom.

Úspešné pretransformovanie komunistov do čiernych oblekov je až neskutočné. Tak napríklad stojí za spomenutie odkaz na stránkach SZCPV – http://www.szcpv.org/04/stb.html kde sú ľudia ako Schuster, Mečiar alebo Zajac. Je až zarážajúce, že v ich prípade nie je využitý tzv. lustračný zákon  http://www.szcpv.org/zakony/451.pdf 

 ktorý je prakticky len zdrap papiera v tomto prípade. Tak isto stojí za spomenutie príslušník policajného zboru , ktorý je vo zväzkoch vedený pod krycím menom Papy, registračné číslo 34861, útvar S STB Bratislava a takto by som mohol pokračovať aj tri dni. A takýto ľudia sedia na stoličkách, ktoré obyčajným občanom majú zaručiť právo, poriadok a demokraciu… Pánom hore to úplne vyhovuje ale mne osobne vôbec nie keďže poznám veľmi veľa čestních policajtov, prokurátorov a iních funkcionárov, ktorí sami v tichosti priznávajú komunistické maniere v úradoch a justícii.  Veľkým príkladom je prípad našej rodiny kde miznú rôzne dôkazy a nik to nemá chuť riešiť. Demokracia a hľadanie pravdy funguje tak, že miesto pomoci od orgánov sa dočkáte skôr únosu a vydierania čo potvrdzuje vyšetrovanie pod číslom PPZ-BOK-V-870/2010, ktoré riadne a do slova a do písmena pripomína totalitné maniere zo strany páchateľov tohto trestného činu. Pripomeniem, že páchateľom hrozia doživotné tresty. Pripomína Vám to niečo? Mne áno. Brat mojej babičky,  Emil Labus bol obeťou bielych légii. Ja som asi obeťou čiernych légii… Nie som sám v tomto trápení ale som bohužiaľ sám, ktorý sa tieto komunistické maniere nebojí prezentovať.

Tak ako eštébáci prenasledovali v minulosti tak dnes agenti tajnej služby robia všetko preto aby človeku znepríjemnili život. Bývalý minister vnútra sa v minulosti vyjadril, že tajná služba slúži na ochranu štátnych záujmov…. Ak je štátnym záujmom  ľudí, ktorí sa neboja hovoriť pravdu zastrašovať a ťažkoodencami nakladať do dodávok tak ďakujem pekne tej takzvanej demokracii.

Musím pripomenúť slová Ferka Bednára, tajomníka SZCPV – Súčasní mladí ľudia sa žiaľ opäť dostávajú do ťažkej situácie, z ktorej nenachádzajú únik. Štát im často nieje schopný zabezpečiť istotu, že po skončení školy nájdu prácu, ktorá by im zabezpečila dôstojný život. Mladé rodiny sa až príliš často rozpadávajú pod ťarchou neúnosných ekonomických podmienok.  Našťastie na hraniciach sa už nestrieľa, aspoň to sa zmenilo k lepšiemu. Horšie je to, že až príliš mnoho mladých ľudí nenachádza v súčasnom svete zmysluplnú perspektívu a nachádza únik v drogách a kriminalite.  , ktorý týmito slovami úplne vystihol súčasnú situáciu dnešnej mládeže. Nič sa nerobí preto aby mládež mohla športovať, vzdelávať sa tak, aby nemusela znášať komunistické praktiky typu – Tvoj názor je proti štátny atď. atď.. Na sociálnej sieti facebook ma denne bombardujú mladí ľudia so svojimi problémami, či už zo školy alebo z prostredia kamarátov. Človeku až zastáva rozum stáť pri čítaní niektorích riadkov. Načo má byť dnes hrdá slovenská mládež? Na týchto zločincov, ktorí sa pasovali do úlohy národných spasiteľov?

 Bohužiaľ všemožné pokusy, hlavne našich médií a prostredia v škole, im veľa možností seba uplatnenia vôbec nedávajú. Taktika drž hubu a kráčaj tak ako my pískame je tu doteraz. Veľmi ma mrzí, ak 19 ročného chalana donútia odstúpiť zo štúdii len preto, že sa nebojí prezentovať otvorene svoj názor, alebo 18 ročné dievča musí v škole pociťovať maniere učiteľky len preto, že vie povedať a poukázať na reálne problémy, prípadne súdiť niekoho len preto, lebo mikina nemá hák a kladivo… Smiešna je táto »akože« demokracia, ktorá slúži výhradne vyšším záujmom. Kam speje toto všetko? Aj by som to napísal, ale to sa už nebude dať zverejniť. Sami si domyslíte na čo myslím.

 

Osobne som za vytvorenie petície, ktorá bude mať za úlohu vyzbierať podpisy k tomu, aby sa lustračný zákon zmenil a tvrdo používal vo všetkých inštitúciách. Nie je možné, aby vyšetrovateľ PZ, sudca súdu alebo politik sedel vo funkcii s minulosťou agenta ŠtB, alebo člena KSČ, KSS. Keď akože padla železná opona všetci vtedajší politici sľúbili odsúdenie komunistických pohlavárov. Do dnešného dňa nebol odsúdený ani jeden z nich a do dnes sedia v tých najvyšších funkciách nášho štátu. Sudca, ktorý študoval totalitné právo nemá právo súdiť v demokracii. Politik, ktorý bol členom KSČ alebo KSS nemá právo rozhodovať o našej budúcnosti . Preto mi aj prídu smiešne vyjadrenia našich demokratov, ak sa osočujú svojou minulosťou a pri tom každý z nich bol komunista.

 

Potrvá ešte veľmi dlho kým sa občania skutočne zobudia. Mne neostáva nič iné ako pokračovať vo svojej ceste a pomaly otvárať ľuďom oči. Ak sa mi podarí otvoriť oči denne aspoň jednému človeku, tak ako doteraz, tak to bude veľký úspech . Stačí sa nebáť a budem rád ak každému ukážem čo vo mne je.

lg

čo je to vlastne extrémizmus ?

04.08.2011

Žurnalistický pojem sa rovná extrémizmus Definovanie a charakteristika pojmu extrémizmus a s ním súvisiacich pojmov Na definíciu vymedzenie extrémizmu existujú v odbornej verejnosti značne protichodné názory a to najmä z dôvodu nejednoznačnosti jeho významu. Na Slovensku zatiaľ neexistuje verejne dostupná pôvodná odborná práca, ktorá by sa snažila pojem extrémizmus [...]

O co ide vedeniu Policajneho Zboru

03.08.2011

Zlikvidovať výkonné profesionálne policajné zložky a nahradiť ich z časti skorumpovanými ľuďmi, u ktorých sa dá kúpiť takmer čokoľvek, vrátane slobody. Dopravnú políciu zdegradovať na výbercov pokút, poriadkovú políciu ako asistentov pri bitkách cigánov a futbalových fanúšikov. Dosiahnuť situáciu kde slušní ľudia bývajú za zamrežovanými oknami, [...]

Du You speak english?

18.01.2011

Počas maďarizácie sa naši predkovia museli učiť maďarčinu a po ,,oslobodení“ to bolo rovnaké s ruštinou. A teraz majú naši potomkovia povinný predmet angličtinu… Na tom nesú zásluhu ..zahraničné“ vplyvy, ktoré nám prikazujú, ale ktoré by sa len ťažko naučili našu rodnú reč. Kto sa začne učiť hovoriť a písať anglicky , nevyhnutne zistí, že [...]

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát

18.04.2024 07:02

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 07:20

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

lukasgemza

Sedliacky, krátko, vystižne a s chybami písať čo naozaj ľudí trápi. Nemam rad anonymitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 65542x
Priemerná čítanosť článkov: 3855x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy